Afwerking

Na de montage van dak- of wandbeplating wordt het geheel afgewerkt door middel van zetwerk (windveren) en/of dakgoten. Zowel de dakgoten als het zetwerk monteren wij op een later moment. Na plaatsing van de dak- of wandbeplating meten wij het zetwerk nauwkeurig op. De dakgoten laten wij  door onze vaste partner aangebracht. Daarna plaatsen wij het zetwerk vaak binnen 1 á 2 weken. De afwerking maakt het project compleet!

Dakgoten bevestigen

De dakgoten die Qwinpro toepast zijn naadloos en uit 1 stuk gemaakt, de monteur komt langs met zijn werkbus en maakt ter plekke de dakgoten. Hierdoor is je dakgoot naadloos en is de kans op lekkage nihil. De dakgoten worden gemonteerd met behulp van gegalvaniseerde en geplastificeerde grootbeugels. Hierdoor kunnen inkrimpingen en uitzettingen ongehinderd plaats vinden. Indien nodig kunnen wij ook hemelwaterafvoeren monteren.

Zetwerk op maat maakt de afwerking compleet

Naast het standaard zetwerk wat wij monteren bij de montage van dak en wand, denk hierbij aan nokken, druiplijsten, binnenhoeken, buitenhoeken en u-profielen, meten wij het resterende zetwerk op. Windveren en zetwerk rond een raam of deur zijn per project op maat te plaatsen. Hierdoor is de afwerking optimaal!

Een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen