Montage

Qwinpro monteert dak- en wandbeplating bij: nieuwbouw, renovatie en asbestsanering. Wij monteren sandwichpanelen, golfplaten, dakpanplaten en profielplaten. Door onze ruime ervaring en goede voorbereiding bij elk project leggen wij de meeste daken snel dicht, de meeste in 1 dag! Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid m².

Montage sandwichpanelen

De montage van sanwichpanelen wordt meestal in combinatie met een hoogwerker, verreiker of kraan gedaan. Een hoogwerker passen wij toe bij wand montage en een verreiker of kraan voor dak montage. Sandwichpanelen monteren wij altijd met speciale bevestigers, bij deze schroeven is voorboren niet nodig en kan er dus veel sneller gewerkt worden.

Montage golfplaten

Golfplaten leggen wij altijd volgends de richtlijnen van de leverancier. Er wordt rekening gehouden met de minmale helling van 5° voor de afwatering. En indien mogelijk leggen we ze met de windrichting mee. Ook voor golfplaten hebben wij speciale bevestigers waardoor voorboren niet nodig is.

Montage dakpan- en profielplaten

Afhankelijk van de lengte worden profielplaten gemonteerd met een kraan of vanuit een hoogwerker. Bij profielplaten moeten de gordingen of sporen minder afstand hebben omdat de overspanning minimaal is.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen
X
Qwinpro is van 7 tot en met 15 augustus wegens vakantie gesloten.
En in de weken 29 tot en met 34 zijn we ook op zaterdag gesloten.