Montage

Qwinpro monteert dak- en wandbeplating bij: nieuwbouw, renovatie en asbestsanering. Wij plaatsen sandwichpanelen, golfplaten, dakpanplaten en profielplaten. Door onze ruime ervaring en goede voorbereiding bij elk project leggen wij de meeste daken snel dicht, de meeste al in 1 dag! Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid m². Daarnaast verzorgen wij montage van zetwerk en dakgoten.

Sandwichpanelen monteren

De montage van sandwichpanelen vindt meestal plaats in combinatie met een hoogwerker, verreiker of kraan. Een hoogwerker passen wij veelal toe bij montage van wandplaten. Dakplaten veilig plaatsen doen wij met een verreiker of kraan. Sandwichpanelen monteren wij altijd met speciaal bevestigingsmateriaal. Hierbij  is voorboren niet nodig doordat de schroeven een zelfborende kop hebben. Als groot voordeel is dat er dus veel sneller gewerkt kan worden.

Montage  van golfplaten

Golfplaten leggen wij altijd volgens de richtlijnen van de leverancier. Er wordt rekening gehouden met de minimale helling van 5° voor de afwatering. En indien mogelijk leggen we ze met de windrichting mee. Ook voor golfplaten hebben wij speciaal bevestigingsmateriaal waardoor voorboren niet nodig is. Dit zorgt bovendien voor snelle montage.

Dakpan- en profielplaten bevestigen

Afhankelijk van de lengte die nodig is, worden profielplaten gemonteerd met een kraan of vanuit een hoogwerker. Bij profielplaten moeten de gordingen of sporen minder afstand hebben omdat de overspanning minimaal is. Als er gemonteerd wordt op bestaande bouw, zorgen wij voor de juiste afstand van de gordingen. Alle materialen leveren wij direct uit voorraad.

Een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen