Asbest golfplaten vervangen

Qwinpro heeft veel ervaring met het vervangen van asbest golfplaten. Wij zorgen ervoor dat u volledig ontlast wordt door het gehele traject te regelen. Bovendien heeft u contact met één ervaren contactpersoon voor alle communicatie. Kies voor Qwinpro voor de asbestsanering van uw hal, loods, stal, schuur of berging.

Waarom asbest golfplaten vervangen?

Asbest golfplaten zijn schadelijk voor de gezondheid. Het verwijderen van asbest golfplaten en vervangen voor andere dakbedekking heeft meerdere voordelen. Met het vervangen van uw oude asbestgolfplaten door bijvoorbeeld sandwichpanelen, golfplaten of profielplaten is uw gebouw weer klaar voor de toekomst. Waterdicht en eventueel goed geïsoleerd. Daarnaast bespaart u op de verzekeringspremie. De meeste verzekeraars gaan de premie verhogen voor het verzekeren van asbestdaken. Er zijn al verzekeraars die zijn gestopt met het verzekeren van asbestschade. Onthoud ook dat u geen hypotheek krijgt met een onverzekerd asbest dak! Wilt u weten hoeveel risico u loopt?

Vraag een risico analyse aan!

Waarom asbestsaneren met Qwinpro?

De voordelen van saneren met Qwinpro: Door een strakke planning zorgen wij dat het dak na het verwijderden van oude dakbedekking zo snel mogelijk weer dicht gelegd wordt. Dit minimaliseert de kans op inregenen. Wij regelen alles voor de dak renovatie: de vergunning, de benodigde rapportage en het afvoeren van het asbesthoudende materiaal. Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte, informeer daarvoor naar één van onze specialisten.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Één aanspreekpunt.
  • Asbestsanering door ervaren en gecertificeerd bedrijf. Inclusief vergunning, rapportage en afvoeren.
  • Montage van nieuwe dakbedekking door ervaren specialisten.
  • Levering uit eigen voorraad, compleet met nokken, windveren en bevestigingsmiddelen.
  • Ruime kennis over bouwmaterialen zoals Sandwichpanelen, golfplaten, lichtplaten, damwand dakplaten, lichtnokken, hout en staal.

Ik wil een vrijblijvende offerte!

Wat zijn de opties voor het nieuwe dak?

Voor de montage van het nieuwe dak zijn er een aantal opties. In elke situatie kan een bepaald product beter geschikt zijn dan het ander. Onze specialisten kijken samen met u wat voor uw situatie het beste is. Qwinpro levert de volgende daken:

Bekijk onze referenties