Asbestsanering

Asbestsanering is een hele onderneming, en zorgt bij véél eigenaren van een asbest dak tot hoofdbrekens. Door onze ruime ervaring met het saneren van asbest, weten wij als géén ander welke problemen er spelen, en hoe hiermee om te gaan. Naast het saneren van uw dak, zorgen wij voor de benodigde asbest rapportage, de sloopmelding en een plan van aanpak. Dit alles zorgt voor een zorgeloze uitvoering volgens planning, en saneren zonder zorgen.

Regelgeving omtrent asbestsanering

We weten allemaal dat asbest schadelijk is voor de gezondheid. Het eerder wettelijke verbod op asbest is weliswaar opgeheven. Maar de opgave om asbest uit onze omgeving te verwijderen blijft relevant. Het nieuwe plan bevat een nieuw fonds met leningen voor mensen die van hun asbest dak af willen.

Fonds te gebruiken tot 2028

Het oprichten van een fonds waaruit leningen voor het verwijderen van asbest daken verstrekt kunnen worden, is één van de maatregelen. Men hoopt dat dit een stimulans is om op korte termijn het asbest te saneren. Want men kan tot 2028 gebruik maken van dit fonds. De kans is groot dat bij oudere asbest daken sneller asbestvezels vrijkomt. De Rijksoverheid draagt samen met provincies, gemeenten en banken bij aan dit fonds.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

Wij raden aan om niet te lang te wachten met asbest saneren. Het wordt voor eigenaren van een asbest dak in de toekomst een groot probleem doordat verzekeraars asbest daken uitsluiten. Onthoud goed dat u geen hypotheek krijgt met een onverzekerd asbest dak! Daarom wil men met de vervolgaanpak op korte termijn, het zo eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk maken asbest daken te verwijderen.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Qwinpro regelt de sloopvergunning.
Qwinpro stelt het inventarisatie rapport op.
Qwinpro voert de asbestsanering uit.
Qwinpro voorziet uw stal of schuur van geïsoleerde of niet-geïsoleerde panelen.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verwijderen van asbest? Wilt u alvast informatie over dakpanelen? Neem contact met ons op voor advies over asbestverwijdering of een offerte op maat.

Wij zijn het meest actief in de volgende regio’s: Almelo, Deventer, Hardenberg, Heino, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Raalte, Rijssen en Zwolle voor het saneren van asbest. Maar we saneren asbest in heel Nederland.

Onze projecten