Asbest eraf golfplaten erop

In 2 dagen een nieuwe dak met vezelcement golfplaten? Met een goede voorbereiding van Qwinpro is dit geen probleem! De eerste dag worden de asbest golfplaten verwijderd door professionals en de volgende dag worden de nieuwe golfplaten gemonteerd. Ter plekke meten we het zetwerk op maat in en komen dit naderhand (meestal de volgende dag) monteren.

Asbestsanering

Wij zijn sterk in asbest dakrenovaties van: bedrijfshallen, stallen, loodsen en schuren. Specialist in zowel binnen als buiten asbest sanering. Wij werken altijd met een duidelijk stappenplan: eerst laten wij door een extern bedrijf een asbest inventarisatie rapport opstellen. Dit rapport geeft duidelijkheid of er überhaupt asbest op uw gebouw zit. Daarnaast is het gelijk inzichtelijk om hoeveel asbest het gaat. De volgende stap is het aanvragen van een sloopvergunning bij de gemeente, alvorens er gesloopt gaat worden moet er een melding van asbest sanering gedaan worden bij het LAVS (Landelijk Asbest Volg Systeem). Dit wordt door ons verzorgt. Vervolgens wordt het dak gesaneerd. Als laatste stap voordat er weer opgebouwd kan worden, wordt het gebouw geïnspecteerd door een externe partij, hierdoor weet u zeker dat de asbestsanering correct is uitgevoerd!

Stappenplan asbestsanering

Golfplaten erop

Als uw dak asbestvrij is, kunnen de nieuwe golfplaten worden gemonteerd. Wij verwerken meestal cembrit golfplaten of humanit golfplaten. Deze worden eventueel in combinatie met polycarbonaat lichtplaten geplaatst voor meer daglicht in uw pand. De meeste gebruikte golfplaten zijn antraciet of zwart van kleur. Maar daarnaast kunnen ze ook geleverd worden in andere RAL kleuren. Golfplaten worden geleverd in standaard lengtes: 1220, 1530, 1600 (renovatie plaat) 1830, 2140, 2440 en 3050. Deze lengtes zijn in de meeste gevallen het zelfde als de oude asbest golfplaten. Hierdoor hoeven er geen extra werkzaamheden aan de constructie gedaan te worden.

Bekijk onze golfplaten

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen