Asbest eraf sandwichpanelen erop

In 2 dagen een nieuw dak met geïsoleerde sandwichpanelen? Met een goede werkvoorbereiding en uitvoering van Qwinpro is dit geen probleem! Op de eerste dag worden de asbest golfplaten verwijderd en de dag erna worden de nieuwe sandwichpanelen gemonteerd. Uw dak is dan weer waterdicht! Vervolgens meten we ter plekke het zetwerk op en komen dit naderhand monteren.

Asbestsanering

Qwinpro is sterk in asbest dakrenovaties van: bedrijfshallen, stallen, loodsen en schuren. Specialist in zowel binnen als buiten asbest sanering. Wij werken altijd met een duidelijk stappenplan: eerst laten wij door een extern bedrijf een asbest inventarisatie rapport opstellen. Dit rapport geeft duidelijkheid of er überhaupt asbest op uw gebouw zit. Daarnaast is het gelijk inzichtelijk om hoeveel asbest het gaat. De volgende stap is het aanvragen van een sloopvergunning bij de gemeente, alvorens er gesloopt gaat worden moet er een melding van asbest sanering gedaan worden bij het LAVS (Landelijk Asbest Volg Systeem). Dit wordt door ons verzorgt. Vervolgens wordt het dak gesaneerd. Als laatste stap voordat er weer opgebouwd kan worden, wordt het gebouw geïnspecteerd door een externe partij, hierdoor weet u zeker dat de asbestsanering correct is uitgevoerd!

Stappenplan asbestsanering

 

Sandwichpanelen erop

Op het moment dat al het asbest verwijderd is, is het van belang dat er spoedig een nieuw dak/dakbeplating op komt. In de meeste gevallen bij renovatie van daken monteren wij sandwichpanelen van Rex Panels &  Profiles. Deze sandwichpanelen worden geleverd in verschillende uitvoeringen en coatings. Zo zijn er dak-panelen (met een staalplaat aan de onderzijde) en eco-panelen met een aluminium stucco folie aan de onderzijde (veel gebruikt in de agrarische sector). De met PIR-isolatie gevulde sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in diverse diktes (20mm tot 160mm). Voor elk gebouw hebben wij dus een passende isolatiewaarde.

De buitenkant van het paneel kan in diverse kleuren worden geleverd. De meest voorkomende kleuren zijn antraciet (RAL7016), zwart (RAL9005) en grijs wit (RAL9002). Naast de kleur kan er gekozen worden voor diverse coatings. De meest standaard coatings zijn polyester 25µ of plastisol 200µ coating. De onderzijde van de panelen is wit. Bij het kiezen van de juiste panelen voor uw dak zullen wij u wijzen op de verschillen en voordelen van elk soort sandwichpaneel.

Bekijk onze sandwichpanelen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen