Sandwichpaneel Rex Wand VB

Stel je product samen

Direct antraciet gevelpanelen bestellen?

Sandwichpaneel Rex wand verborgen bevestiging

Sandwichpaneel Rex Wand VB voor een strakke afwerking met daarbij een hoge kwaliteit. Wat deze gevelplaat speciaal maakt is de aansluiting, deze zorgt er namelijk voor dat je schroeven niet weer ziet! De isolatiewaarde van dit paneel varieert van 60 t/m  150mm PIR-isolatie, voor alle situaties dus een passende isolatiewaarde. Aan de buitenkant is deze plaat in diverse kleuren verkrijgbaar bijvoorbeeld in het antraciet, groen of zilver en kan worden geleverd met een vlak-, box- en een micro-rib profiel. De binnenkant is daarintegen altijd RAL9002 (grijs wit) met een box (gelinieerd) profiel.

Coating

Omdat een sandwichpaneel aan een gevel in sommige gevallen in een zwaar milieu terecht komt (denk bijvoorbeeld aan het kustgebied), is er keuze uit verschillende coatings. Zo heb je de meeste gebruikte en goedkoopste coating: polyester 25µ, uitermate geschikt voor aan een werkplaats of schuur thuis. De Rex wand VB kan ook uitgevoerd worden  in een 200µ plastisol coating. Deze coating is wat sterker, dikker en verkleurd minder snel. Het nadeel van deze coating is dat deze wat duurder is.

Ook aan de binnenkant van dit sandwichpaneel is er keuze uit meerdere coatings. De standaard en meeste gebruikte is een 15µ intereur coating, deze coating wordt toegepast op al onze voorraad sandwichpanelen. Daarnaast is er een 35µ colorfarm coating verkrijgbaar (ook wel agri coating genoemd) deze wordt veel toegepast in de stallenbouw. Tot slot de dikste coating: 150µ foodsafe toegepast bij koelcellen en in de voedingsindustrie.

Afmetingen sandwichpaneel Rex wand VB

Het gevelpaneel Rex wand VB is op maat in de lengte te bestellen van 2500mm t/m 21300mm. De werkende breedte is altijd 1000mm van dit sandwichpaneel.

Van offerte naar bestelling

Allereerst maken wij naar aanleiding van jouw aanvraag sandwichpanelen een scherpe prijs op maat. Wanneer je hier akkoord op hebt gegeven sturen wij de order door naar onze fabrikant. Zodra de fabrikant de order heeft ontvangen worden de wandpanelen ingepland voor productie (dit duurt uiterlijk 4 weken). Maar in de meeste gevallen kunnen de geïsoleerde platen eerder geleverd worden. Mochten er nog vragen zijn over de platen, het bestelproces of zijn er nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Levering van REX wand VB

Het leveren van de sandwichpanelen vindt in overleg plaats. Dit kan rechtstreeks vanuit de fabriek op locatie worden geleverd, maar het kan ook op onze locatie in Heino worden afgehaald. Voor de kleinere bestellingen is afhalen het meest interessant in verband met transportkosten. Grote bestellingen zijn veelal franco af fabriek. Dit wordt altijd op de offerte vermeld.

Eigenschappen

Fabrikant Rex Panels & Profiles
Type Rex wand VB
Werkende breedte 1000mm
Isolatie type PIR (Polyisocyanuraat) (brandklasse Bs2d0)
Isolatie dikte 40 t/m 150mm
Staaldikte (buitenplaat) 0.63mm
Coating (buitenplaat) 25µ PE, 60µ PUR, 200µ HP
Staaldikte (binnenplaat) 0.50mm
Kleur (binnenplaat) RAL9002 (Grijs wit)
Coating (binnenplaat) 15µ IC, 25µ PE, 35µ CF, 150µ FS
Profiel Vlak, Gelinieerd, M8, M16

Meer productinformatie