Sandwichpaneel Rex 1150

Stel je product samen

Wandpanelen uit voorraad bestellen?

Sandwich gevelpaneel Rex 1150

De sandwichpanelen voor de wand zijn aan beide zijden voorzien van een staalplaat. Zoals de benaming, Sandwichpaneel Rex wand 1150, doet vermoeden is dit een wandpaneel. De REX Dak 4 wandpanelen worden geproduceerd door onze vaste fabriek (Rex Panels), hierdoor is een hoge kwaliteit gegarandeerd. De bovenplaat is verkrijgbaar in de coating: 200µ plastisol. De binnenkant van het sandwich wandpaneel is verkrijgbaar met een interieur coating of een agri coating. Onze sandwichpanelen zijn leverbaar in diverse RAL kleuren.

Liever een plaat van 1000mm breed?

Bekijk sandwichpaneel rex 1000

Afmetingen van Sandwich gevelpaneel Rex 1150

Het sandwichpaneel REX wand 1150 is in de lengte op maat leverbaar tot lengtes van 14 meter. De wandplaten worden geleverd in 3 verschillende profielen: Box-profiel, Micro-rib (m8) of Micro-rib (m16).  In de kern van het geïsoleerde paneel vind je PIR isolatie. Deze heeft een brandklasse (B-S2-D0) voor extra brandveiligheid.

Van offerte naar bestelling

Allereerst maken wij naar aanleiding van jouw aanvraag voor sandwichpanelen, een scherpe prijs op maat. Wanneer je hier akkoord op hebt gegeven sturen wij de order door naar onze fabrikant. Zodra de fabrikant de order heeft ontvangen worden de wandpanelen ingepland voor productie. Mochten er nog vragen zijn over de platen, het bestelproces of overige vragen neem gerust contact met ons op!

Levering van REX Sandwich gevelpaneel Rex 1150

Levering van de sandwichpanelen gaat altijd in overleg. Dit kan rechtstreeks vanuit de fabriek op locatie worden geleverd, maar het kan ook hier in Heino worden afgehaald. Afhalen is interessant voor de kleinere bestellingen in verband met transportkosten. Grote bestellingen worden veelal franco van de fabriek geleverd. Dit wordt altijd op de offerte vermeld.

Eigenschappen

Fabrikant Rex Panels & Profiles
Type Wand 1150
Werkende breedte 1150mm
Isolatie type PIR (Polyisocyanuraat) (brandklasse Bs2d0)
Isolatie dikte 40 t/m 220mm
Staaldikte (buitenplaat) 0.5mm (optie 0.63mm)
Coating (buitenplaat) 200µ Plastisol
Staaldikte (binnenplaat) 0.5mm
Kleur (binnenplaat) RAL9002 (Grijswit)
Coating (binnenplaat) 15µ Interieur / 50µ Agri coating
Profiel Gelinieerd / M8 / M16

Meer productinformatie

X
Qwinpro is van 7 tot en met 15 augustus wegens vakantie gesloten.
En in de weken 29 tot en met 34 zijn we ook op zaterdag gesloten.