Sandwichpaneel REX Dak 4 eco

Stel je product samen

Bestel dit product uit voorraad (30mm antraciet)

Sandwichpanelen dak eco

De sandwichpanelen voor het dak hebben aan de bovenzijde een trapeziumprofiel, 4 kronen. Omdat het Sandwichpaneel REX Dak 4 eco geproduceerd wordt door onze vaste fabriek (Rex Panels), ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product. De bovenplaat van het Sandwichpaneel REX Dak 4 eco is verkrijgbaar in 2 verschillende coatings, namelijk: 25µ polyester of 200µ plastisol. De binnenzijde van onze dakpanelen bestaan uit een gecoate aluminium stucco folie. Wij leveren de REX Dak 4 sandwichpanelen in diverse RAL-kleuren.

Afmetingen Sandwichpaneel REX Dak 4 eco

De sandwichpanelen zijn te leveren in lengtes tot maar liefst 20 meter. Wij kunnen de REX Dak 4 eco sandwichpanelen maken met overlengte van de bovenste staalplaat (cutback). Wij adviseren om bij de bestelling van de sandwichpanelen aan te geven op welke lengte de ontschuiming gemaakt moet worden. De nokhoogte van onze Rex dak 4 sandwichpanelen is 33 mm. Hier moet dus de kerndikte (pir isolatie) bij opgeteld worden. Totaal kom je dan – bij een 40 mm dakpaneel – op een dikte van 73 mm. De Pir isolatie bevindt zich aan de binnenkant. Deze isolatie heeft een brandklasse (Bs2d0) voor extra brandveiligheid.

Van offerte naar bestelling

Bij ons kun je een scherpe prijs verwachten naar aanleiding van jouw offerte-aanvraag. Na een akkoord op de offerte, wordt de order doorgestuurd naar onze fabrikant. Na ontvangst van die order worden de sandwich dakpanelen ingepland voor productie. Het tijdsbestek kan tot uiterlijk 4 weken na akkoord. Maar uit ervaring weten wij dat de sandwichpanelen eerder worden geleverd. Zijn er vragen over deze platen, over het bestelproces of zijn er andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Levering van REX Dak 4 eco sandwichpanelen

De levering van de sandwichpanelen gaat bij ons altijd in overleg. Wij leveren de sandwichpanelen op locatie, rechtstreeks vanuit de fabriek. Maar de panelen kunnen ook in Heino worden afgehaald. Het laatst genoemde is met name interessant voor de kleinere bestellingen in verband met transportkosten. Grote bestellingen zijn vaak franco van de fabriek. Dit wordt altijd op de offerte vermeld.

Eigenschappen

Fabrikant Rex Panels & Profiles
Type Dak 4 eco
Werkende breedte 1000mm
Isolatie type PIR (Polyisocyanuraat) (brandklasse Bs2d0)
Isolatie dikte 20 t/m 160mm
Staaldikte (buitenplaat) 0.5mm of 0.63mm
Coating (buitenplaat) 25µ Polyester of 200µ Plastisol
Binnenplaat Aluminium stucco
Kleur (binnenplaat) RAL9002 (Grijswit)
Coating (binnenplaat) 50µ
Ontschuiming Op maat te bestellen
Profiel Trapezium, 4 kronen
X