Dak en Wandbeplating uit voorraad leverbaar

De dak en wandbeplating van Qwinpro Duurzame Bouwproducten kunnen rechtstreeks geleverd of gehaald worden vanuit Heino. Aannemers, montagebedrijven, maar ook eindgebruikers hebben hier de keuze uit een ruim, duurzaam, bouwmaterialen assortiment.

20161006_120154

Dak en wandbeplating van REX

Qwinpro levert REX dak en wandbeplating, omdat deze een zeer uitgebreid assortiment aan beplating beschikbaar heeft. De REX dakbeplating bijvoorbeeld is verkrijgbaar in diktes van 20 mm t/m 130 mm, waaruit een grote diversiteit aan varianten en kleuren gekozen kan worden.

De wandbeplating zijn daarentegen in diktes van 40 mm t/m 100 mm verkrijgbaar. Ook weer in verschillende varianten, kleuren en wandprofielen.


Wilt u meer weten over ons complete assortiment?

Bel voor de mogelijkheden: 0546 – 898 298


Duurzame Dak en wandbeplating

Omdat duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij ons, hebben wij gekozen voor kwalitatief hoogwaardige lichte materialen. Voor veilig ondernemen is dat wel zo prettig. Wij hebben daarbij dus rekening gehouden met materialen die voor brandveiligheid zorgen, maar ook besparen in energiekosten. Dus dak en wandbeplating met een hoge isolatiewaarde.

Onze materialen worden veelal toegepast in de utiliteitbouw, maar ook voor de agrarischesector, voor bijvoorbeeld stallenbouw. Juist bij de laatste sector is dierenwelzijn van belang.

Qwinpro Duurzame Bouwproducten heeft lichtdoorlatende, isolerende dakplaten ook wel Light Roof genoemd. Dit zijn dakplaten die voor genoeg daglicht in de stal zorgen, waarbij de temperatuur in de stal draaglijk blijft voor mens en dier. Wij hebben een website die hiervoor uitgebreide informatie verschaft: www.lightroof.nl


Wilt u meer weten over onze dak en wandbeplating?

Bel voor de mogelijkheden: 0546 – 898 298