Dakplaten geïsoleerd of ongeïsoleerd

Voor een dakbedekking in dakplaten zijn diverse oplossingen in zowel ongeïsoleerde als geïsoleerde vorm te leveren. Qwinpro levert dakplaten in heel Nederland. Deze dakplaten kunnen ook gehaald worden uit onze voorraad in Heino. Wij geven u graag advies in de verschillende oplossingen.

lichtdoorlatende dakplaten

Ongeïsoleerde dakplaten:

Daken worden meermaals gedekt met ongeïsoleerde dakplaten zoals golfplaten of damwand profielplaten. Gerenommeerde merken die al jaren hun kwalificaties hebben bewezen zijn bijv. Eterniet (uit Goor) of SVK (België) golfplaten. Daarnaast zijn nog vele merken met verschillende kwaliteiten beschikbaar zoals cembrit, landini enzovoort. Golfplaten worden meestal toegepast in de agrarische sector voor stallen en loodsen. Qwinpro levert in hoofdzaak golfplaten van de gerenommeerde merken eterniet of SVK.

Lichtdoorlatende dakplaten:

Bij golfplaten daken kunnen ook complete dakvlakken voorzien worden van lichtdoorlatende dakplaten. Wat veelvuldig toegepast wordt is het light roof concept. Dit zijn golfplaten van een polycarbonaat materiaal die goed lichtdoorlatend zijn en voorzien zijn van een hitte werend schild in diverse gradaties. Qwinpro is de grondlegger van deze platen en hier kunt u dan ook terecht voor gedegen advies. Ook voor dakrenovatie met daarbij de wens veel licht in de stal of loods is dit een zeer geschikt product.

Geïsoleerde dakplaten:

Dakplaten in geïsoleerde vorm bestaan hoofdzakelijk uit sandwichpanelen of Eco panelen. Dit zijn panelen die bestaand uit een staalplaat in trapeziumvorm en een bijna vlakke staalplaat of aluminium folie aan de onderzijde. De geïsoleerde dakplaten worden veelvuldig in agrarische en industriële gebouwen toegepast. De dakplaten zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Qwinpro is hierin dealer van Rex panels en levert het volledige programma in de Benelux en Frankrijk zoals.

  • REX dak profielplaten, ongeïsoleerd
  • REX dakpan platen
  • REX dakpan paneel
  • REX dak Eco-paneel
  • REX dak paneel

Wij adviseren u graag in de mogelijkheden en de juiste oplossing.

Bel voor een goed advies: 0546 – 898 298