Uw pand of huis isoleren? Kies voor B-keuze sandwichpanelen!

Isoleren van muren of gevels

Voor het isoleren van bestaande bebouwing met bijvoorbeeld niet geïsoleerde damwandbeplating kunnen B-keuze sandwichpanelen een mooie uitkomst bieden. B-keuze sandwichpanelen kunnen aan de binnenzijde tegen de bestaande spanten of stenen muren worden gezet. Hiermee creëert u niet alleen een goede isolatielaag, maar werkt u tevens uw muren mooi af. Wist u dat sandwich wandpanelen altijd aan één zijde wit van kleur zijn? (Ral 9002).

Uw pand of huis isoleren? Kies voor B-keuze sandwichpanelen

Goedkoop het dak isoleren met B keuze sandwichpanelen

Ook bijvoorbeeld het dak van uw woning of bijgebouw kun je isoleren met B-keuze sandwichpanelen. Dit is een gemakkelijke manier van isoleren. Steeds vaker worden ook voor woningen de B-keuze dakpanelen gebruikt. De bestaande dakpannen worden van het dak gehaald en vervolgens worden er sandwich dakpanelen op de gordingen gemonteerd. Over deze panelen worden panlatten aangebracht om daarna weer te worden gedekt met dakpannen, al dan niet de bestaande of nieuwe pannen.

Wat zijn b-keuze sandwichpanelen?

B-keuze panelen zijn nieuwe, ongebruikte panelen die lichte productiefoutjes of kleine transport- of productieschades hebben. Qwinpro dak- en Wandpanelen in Heino heeft een zeer ruime voorraad (± 25.000m²) aan b-keuze sandwichpanelen. Deze panelen zijn altijd voorzien van PIR isolatie (voorzien van een brandklasse) en verkrijgbaar in diktes van 40mm tot 120mm. Lees hier meer over b-keuze.

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs in onze bouwshop aan de L.J. Costerstraat 20 in Heino!

Heeft u vragen over onze producten?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

0546 898 298