Corona maatregelen

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend en zullen de aangescherpte maatregelen van de overheid respecteren en naleven. De gezondheid van onze medewerkers én onze klanten staan uiteraard voorop. Wij doen onze uiterste best om je onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn, echter ontkomen ook wij er niet aan om aangescherpte maatregelen te treffen. Wij vragen hiervoor je begrip.

We zijn enkel geopend voor het afhalen van vooraf bestelde materialen!

Wegens de aangescherpte regels zijn wij genoodzaakt om afhalen van de bouwmaterialen voor PARTICULIEREN op een andere manier te organiseren. Leveringen zoals u deze van ons gewend bent zullen gewoon blijven plaats vinden. U mag uw bestelling mailen naar verkoop@qwinpro.nl of via onze webshop / offerte module plaatsen. Bellen kan natuurlijk ook.

Protocol afhalen:

 1. Bestel via mail of online via onze site, bellen mag ook.
 2. Bestellingen dienen ruim van te voren bij ons bekend te zijn.
 3. Bij uw bestelling dient u een afhaaldatum en tijd aan te geven.
 4. Wanneer u de bestelling compleet heeft geplaatst krijgt u van ons een bevestiging waar afhaaldatum en tijd op vermeld staat.
 5. Bij afhalen dient u de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Algemene corona maatregelen

 1. Houd je aan de richtlijnen van het RIVM en houdt tenminste 1,50m afstand en blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Kom indien mogelijk alleen. Wanneer er meerdere personen in het voertuig aanwezig zijn verzoeken wij dat 1 persoon per voertuig het verkoopkantoor betreed.
 2. Onze sterke voorkeur geniet dat je bestellingen via onze webshop dan wel telefonisch of per mail plaatst. Wij trachten je bestelling gereed te hebben staan wanneer je komt afhalen. Het kan vanwege drukte voorkomen dat je even zult moeten wachten, hiervoor vragen we je begrip.
 3. In het verkoopkantoor zullen maximaal 2 personen toegelaten worden.
  Indien er meer dan 2 personen aanwezig zijn zullen wij je verzoeken in je voertuig te wachten.
 4. Wij zullen zorg dragen dat een van onze heftruckchauffeurs zo spoedig mogelijk je bestelling bij je voertuig neer zal zetten en indien mogelijk laden. Wij vragen je ook om hierbij de 1.50m afstand te respecteren, gelieve de lading te zekeren nadat de heftruckchauffeur vertrokken is.
X