Corona maatregelen

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend en zullen de aangescherpte maatregelen van de overheid respecteren en naleven. De gezondheid van onze medewerkers én onze klanten staan uiteraard voorop. Wij doen onze uiterste best om je onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn, echter ontkomen ook wij er niet aan om aangescherpte maatregelen te treffen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Algemene corona maatregelen

  1. Houd je aan de richtlijnen van het RIVM en houdt tenminste 1.50m afstand en blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Kom indien mogelijk alleen. Wanneer er meerdere personen in het voertuig aanwezig zijn verzoeken wij dat 1 persoon per voertuig het verkoopkantoor betreed.
  2. Onze sterke voorkeur geniet dat je bestellingen via onze webshop dan wel telefonisch of per mail plaatst. Wij trachten je bestelling gereed te hebben staan wanneer je komt afhalen. Het kan vanwege drukte voorkomen dat je even zult moeten wachten, hiervoor vragen we je begrip.
  3. In het verkoopkantoor zullen maximaal 2 personen toegelaten worden.
    Indien er meer dan 2 personen aanwezig zijn zullen wij je verzoeken in je voertuig te wachten.
  4. Wij zullen zorg dragen dat een van onze heftruckchauffeurs zo spoedig mogelijk je bestelling bij je voertuig neer zal zetten en indien mogelijk laden. Wij vragen je ook om hierbij de 1.50m afstand te respecteren, gelieve de lading te zekeren nadat de heftruckchauffeur vertrokken is.