Asbestsanering Almelo

Asbest saneren is een uitgebreide klus. Bij veel eigenaren van een asbest dak zorgt deze klus voor veel stress. Qwinpro heeft ruime ervaring met het saneren van asbest. Wij weten de procedures, tegen welke problemen we aan kunnen lopen en hoe we deze problemen kunnen oplossen. Woont u in Almelo en heeft u een asbest dak wat u wilt laten verwijderen? Qwinpro komt graag bij u langs. Wij zorgen voor de benodigde asbestrapportage, sloopmelding en maken een plan van aanpak.

Regelgeving omtrent asbestsanering

Asbest is een kankerverwekkende stof en daardoor gevaarlijk voor de gezondheid. Het wettelijke verbod op asbest is opgeheven, maar het is beter voor uw gezondheid om het asbest op korte termijn te laten verwijderen.

Fonds

Tot 2028 kunt u gebruik maken van een fonds waaruit leningen voor het verwijderen van asbest verstrekt kunnen worden. Dit is aangeboden als stimulans om asbest op korte termijn te laten verwijderen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

De verwachting is dat verzekeraars in de toekomst asbest daken uitsluiten bij de verzekering. Daarnaast is het ook niet mogelijk om een hypotheek te krijgen op een huis met een onverzekerd asbest dak. Dit zijn belangrijke redenen om op korte termijn uw asbest dak te laten saneren!

Qwinpro: Alles onder een dak!

Wanneer u kiest om de asbestsanering door Qwinpro te laten uitvoeren heeft u alles onder één dak. Qwinpro zorgt er eerst voor dat de sloopvergunning wordt aangevraagd en het inventarisatie rapport wordt opgesteld. Daarna voeren wij de asbestsanering uit. Als laatste stap voorziet Qwinpro uw dak van geïsoleerde of ongeïsoleerde panelen.
asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Naast Almelo zijn wij ook beschikbaar in onder andere Deventer, Hardenberg, Heino, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Raalte, Rijssen en Zwolle voor het saneren van asbest.
Wilt u meer informatie over het saneren van asbest? Neem dan contact met ons op.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen