Asbestsanering Deventer

Asbest verwijderen is veel werk. Veel eigenaren van een asbest dak zien het als een grote klus waar ze weinig kennis van hebben. Met de ervaring die Qwinpro heeft helpen wij u graag met het verwijderen van asbest. Tijdens het verwijderen van de asbest zorgen wij voor de benodigde asbestrapportage, de sloopmelding en wij maken een plan voor het verwijderen van het asbest. Wij verwijderen asbest in onder andere Deventer.

Regelgeving omtrent asbestsanering

Er was een verbod op asbest, maar dit verbod is opgeheven. Toch is het belangrijk dat we asbest blijven verwijderen. Asbest heeft namelijk een slecht invloed op uw gezondheid.

Fonds

Om de asbestsanering op korte termijn te bevorderen is er door de rijksoverheid een fonds opgericht. Dit fonds zorgt ervoor dat mensen een lening kunnen aanvragen voor het verwijderen van het asbest dak. Er kan tot 2028 gebruik worden gemaakt van dit fonds.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

Wanneer u in het bezit bent van een asbest dak is het verstandig om deze op korte termijn te laten verwijderen. De reden hiervoor is dat verzekeraars in de toekomst asbest daken uitsluiten bij de verzekering. Daarnaast levert een asbest dak ook problemen op voor een hypotheek. U krijgt namelijk geen hypotheek op een woning met een onverzekerd asbest dak.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Qwinpro heeft alles in huis om het asbest bij u te verwijderen. Wij nemen alles uit handen. Eerst zorgen wij dat er een sloopvergunning is geregeld en stellen wij het inventarisatie rapport op. Daarna zorgen wij dat u huis, schuur of pand asbest vrij is. Als laatste stap plaatsten wij nieuwe (geïsoleerde of ongeïsoleerde) panelen.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Wij saneren het asbest bij u in Deventer, maar wij zijn ook beschikbaar in onder andere Almelo, Hardenberg, Heino, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Raalte, Rijssen en Zwolle voor het verwijderen van de asbest. Wilt u asbest laten verwijderen of wilt u meer informatie ontvangen over asbestsanering? Neem dan contact met ons op!

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen