Asbestsanering Hardenberg

Wanneer u in het bezit bent van een asbest dak en dit moet laten verwijderen is dit een hele onderneming. Veel mensen hebben geen idee waar ze moeten beginnen. Qwinpro heeft veel ervaring met het verwijderen van asbest. Wij weten wat er moet gebeuren, welke problemen kunnen ontstaan tijdens het verwijderen van het asbest en hoe wij deze problemen kunnen oplossen. Naast het saneren zorgen wij voor een asbestrapportage en een sloopmelding. Woont u in Hardenberg en wilt u asbest laten verwijderen? Wij helpen u graag!

Regelgeving omtrent asbestsanering

Asbest is zeer schadelijk voor onze gezondheid. Het wettelijk verbod op asbest is opgeheven, maar dit betekent niet dat asbestsanering niet meer nodig is. Wanneer u in het bezit bent van een schuur, huis of pand die beschikt over asbest is het verstandig om dit op korte termijn te laten verwijderen.

Fonds

Er is een fonds opgericht door de Rijksoverheid en wordt gedragen door onder andere provincies, gemeenten en banken. Dit fonds zorgt ervoor dat mensen een lening kunnen krijgen voor het verwijderen van asbest daken. Men kan tot 2028 gebruik maken van dit fonds.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

Het is belangrijk om de sanering van asbest niet te lang uit te stellen, maar op korte termijn aan te pakken. Er ontstaan namelijk in de toekomst meerdere problemen voor eigenaren van asbest daken. Zo gaan verzekeraars asbesthoudende daken niet meer verzekeren en verstrekken hypotheekverstrekkers geen hypotheek aan panden met een onverzekerd asbest dak.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Wanneer u voor ons kiest voor de asbestsanering zorgen wij voor het complete plaatje. Wij regelen de sloopvergunning, zorgen dat er een inventarisatie rapport wordt opgesteld en voeren de asbestsanering uit. Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat uw pand wordt voorzien van nieuwe panelen, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Naast de asbestsanering in Hardenberg zijn wij ook beschikbaar in onder andere Almelo, Deventer, Heino, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Raalte, Rijssen en Zwolle. Neem contact met ons op voor vragen of voor advies over de asbestverwijdering.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen