Asbestsanering Heino

Asbest is een stof die schadelijk is voor onze gezondheid. Daarom is het belangrijk dat asbest wordt verwijderd. Asbest verwijderen is een hele onderneming, en zorgt daardoor bij veel eigenaren van een asbest dak voor stress. Qwinpro is zeer ervaren met asbestsanering. Wij zorgen dat alles uit handen wordt genomen, van de asbestrapportage en sloopmelding tot het verwijderen van het asbest en het opnieuw bekleden van de daken. Wij verwijderen asbest in onder andere Heino. Woont u in Heino en heeft u een asbest probleem? Vraag eens naar onze mogelijkheden.

Regelgeving omtrent asbestsanering

Tegenwoordig weet bijna iedereen wel dat asbest een kankerverwekkende stof is en daardoor schadelijk is voor onze gezondheid. Ondanks dat het wettelijke verbod op asbest is opgeheven blijft het belangrijk voor de gezondheid dat asbest wordt verwijderd.

Fonds

In 2020 is er door de Rijksoverheid een fonds opgericht om de asbestsanering op korte termijn te stimuleren. Dit fonds zorgt ervoor dat eigenaren van een asbesthoudend dak een lening kunnen krijgen voor het verwijderen van het asbest. Dit fonds is beschikbaar tot 2028.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

Eigenaren van een asbest dak gaan in de toekomst tegen problemen aan lopen. De verzekeraars gaan namelijk asbest daken uitsluiten van de verzekering. Een gevolg hiervan is dat een hypotheekverstrekker geen hypotheek meer geeft op een onverzekerd asbest dak. Daarom is het belangrijk om asbest op korte termijn te laten verwijderen.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Qwinpro helpt u van A tot Z met het verwijderen van de asbest daken. Wij regelen eerst dat er een sloopvergunning wordt aangevraagd. Daarna gaan we bezig met het opstellen van een inventarisatie rapport. Wanneer dit allemaal geregeld is kunnen wij beginnen met het uitvoeren van de asbestsanering. Wanneer het asbest is verwijderd kunnen wij de daken voorzien van nieuwe panelen, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Naast de asbestsanering in Heino zijn wij ook beschikbaar in onder andere Almelo, Deventer, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Raalte, Rijssen en Zwolle. Neem contact met ons op voor vragen of voor advies over de asbestverwijdering.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen