Asbestsanering Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen en heeft u asbest daken? Qwinpro helpt u graag met het saneren van de asbest daken. Door onze ruime ervaring met het saneren van asbest weten wij welke problemen er spelen en hoe we hiermee om moeten gaan. Wij zorgen naast het saneren van het asbest ook voor de asbestrapportage, sloopmelding en het plan van aanpak.

Regelgeving omtrent asbestsanering

Nu het eerder wettelijke verbod op asbest is opgeheven betekent dat niet dat we asbest niet meer hoeven te verwijderen. Asbest is zeer slecht voor uw gezondheid en daarom dient het verwijderd te worden.

Fonds

Afgelopen jaar heeft de Rijksoverheid samen met provincies, gemeenten en banken een fonds opgezet om de sanering van asbest op korte termijn te stimuleren. Mensen die in het bezit zijn van asbest daken kunnen een leningen krijgen voor het verwijderen van het asbest. Er kan tot 2028 gebruik worden gemaakt van dit fonds.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

In de toekomst heeft het bezit van asbest daken gevolgen voor de verzekering en hypotheek. De verzekeraars gaan asbest daken uitsluiten van de verzekering. Daarnaast gaan de hypotheekverstrekkers geen hypotheek verlenen aan woningen met een onverzekerd asbest dak. Dit is de reden waarom het belangrijk is om asbest op korte termijn te laten saneren. Het is fijn als deze sanering zo eenvoudig mogelijk uitgevoerd kan worden. Qwinpro geeft u graag advies over de mogelijkheden.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Als wij bij u de sanering van het asbest mogen uitvoeren, nemen wij alles uit handen. Wij zorgen ervoor dat er een sloopvergunning wordt aangevraagd en dat het inventarisatie rapport wordt opgesteld. Wij hebben ruime ervaring met het daadwerkelijk uitvoeren van de sanering. Wanneer het asbest is verwijderd kunnen wij de daken voorzien van nieuwe geïsoleerde of ongeïsoleerde panelen.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Naast Hoogeveen leveren wij onze diensten en producten ook in onder andere Almelo, Deventer, Hardenberg, Heino, Meppel, Ommen, Raalte, Rijssen en Zwolle. Neem contact met ons op voor vragen of voor advies over de asbestverwijdering!

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen