Asbestsanering Meppel

Bent u eigenaar van asbest daken en wilt u deze laten verwijderen? Qwinpro heeft veel ervaring met het verwijderen van asbest daken. Wij weten welke problemen er spelen bij het verwijderen van asbest en hoe we hiermee om moeten gaan. Naast het saneren van de asbest daken zorgen wij ook voor de asbestrapportage, sloopmelding en het plan van aanpak. Hierdoor heeft u een zorgeloze uitvoering. Qwinpro helpt u graag met de asbest sanering in Meppel.

Regelgeving omtrent asbestsanering

Dat asbest schadelijk is weten we allemaal. Nu het wettelijke verbod van asbest is opgeheven is het niet meer verplicht om asbest daken te verwijderen. Toch blijft het belangrijk voor de gezondheid dat we asbest blijven verwijderen.

Fonds

De Rijksoverheid heeft een fonds opgezet. Vanuit dit fonds is het mogelijk voor eigenaren van asbesthoudende daken om een lening te krijgen voor het verwijderen van de asbest. Dit fonds draagt de Rijksoverheid samen met provincies, gemeenten en banken. Het doel van dit fonds is dat men de sanering van asbest op korte termijn wil stimuleren, vooral omdat het wettelijke verbod is opgeheven. U kunt tot 2028 gebruik maken van dit fonds.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

Wij raden u aan om niet te lang te wachten met asbest saneren. Verzekeraars willen namelijk asbesthoudende daken uitsluiten binnen de verzekering. Dit heeft ook gevolgen voor het krijgen van een hypotheek, want een hypotheekverstrekker gaat geen hypotheek geven aan een woning met een onverzekerd en asbesthoudend dak.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Bij de asbestsanering nemen wij alles bij u uit handen. Wij zorgen dat alles wordt geregeld en dat u niets hoeft te doen. Wij zorgen ervoor dat de sloopvergunning is geregeld, dat het inventarisatie rapport is opgesteld, dat de asbestsanering op een eenvoudige manier wordt uitgevoerd en dat uw dak wordt voorzien van nieuwe dakbekleding, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Wij voeren de asbestsanering naast Meppel ook uit in onder andere Almelo, Deventer, Hardenberg, Heino, Hoogeveen, Ommen, Raalte, Rijssen en Zwolle. Heeft u vragen over asbestsanering of wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen