Asbestsanering Ommen

Heeft u een asbest dak in Ommen? Qwinpro helpt u graag met de sanering van het asbest. Wij hebben vele jaren ervaring met het verwijderen van asbest. Hierdoor weten wij precies welke stappen wij moeten doorlopen en welke problemen kunnen voorkomen bij het saneren. Wij zorgen ervoor dat u een zorgeloze asbestsanering heeft, omdat wij alles tot in de puntjes voor u regelen.

Regelgeving omtrent asbestsanering

Het wettelijke verbod op asbest is verleden tijd. U bent dus niet meer verplicht om asbest daken te verwijderen. Toch is het belangrijk dat asbest uit de omgeving wordt verwijderd. De reden hiervoor is dat asbest erg gevaarlijk is voor de gezondheid.

Fonds

Afgelopen jaar is er een fonds opgericht voor asbest saneren. Een van de maatregelen van dit fonds is dat eigenaren van asbest daken een lening kunnen krijgen voor het verwijderen van hun asbest dak. De Rijksoverheid draagt samen met provincies, gemeenten en banken bij aan dit fonds. Met dit fonds willen ze een stimulans bieden om op korte termijn asbest te verwijderen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

Het is belangrijk dat u niet te lang wacht met het saneren van uw asbesthoudende daken. Asbest daken worden namelijk in de toekomst uitgesloten van verzekeringen. Dit zorgt ervoor dat uw niet meer volledig verzekerd bent. Hierdoor kunt u ook geen hypotheek krijgen. Het is dus belangrijk dat u op korte termijn het asbest laat verwijderen.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Qwinpro kan het hele saneringsproces voor uw regelen. Wij starten met het regelen van een sloopvergunning en een inventarisatie rapport. Wanneer we gaan beginnen met de asbestsanering zorgen wij ervoor dat dit op de meest eenvoudige en aantrekkelijkste manier gebeurt. Wanneer al het asbest is verwijderd voorzien wij uw dak graag van nieuwe panelen, deze panelen zijn verkrijgbaar is zowel geïsoleerd als niet geïsoleerde platen.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Wij voeren de asbestsanering naast Ommen ook uit in onder andere Almelo, Deventer, Hardenberg, Heino, Hoogeveen, Meppel, Raalte, Rijssen en Zwolle. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verwijderen van asbest? Wilt u alvast informatie over dakpanelen? Neem contact met ons op voor advies over asbestverwijdering of een offerte op maat.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen