Asbestsanering Raalte

Zit er asbest in uw daken? Wij komen graag bij u langs in Raalte om het asbest probleem te verhelpen. Wij hebben jaren ervaring met het saneren van asbest in daken. Wij zorgen dat al het werk voor de asbestsanering bij u uit handen wordt genomen. Zo regelen wij naast de asbestsanering ook de rapportage en de sloopmeldingen.

Regelgeving omtrent asbestsanering

Het wettelijke verbod is opgeheven. Toch is het belangrijk dat wij asbest op korte termijn blijven verwijderen. Asbest is niet goed voor de gezondheid. De stof is namelijk kankerverwekkend.

Fonds

De Rijksoverheid heeft in samenwerking met provincies, gemeenten en banken een fonds opgericht voor asbestsanering. Een van de maatregelen is dat er leningen verstrekt kunnen worden aan eigenaren van asbest daken. Hiermee hoopt men een stimulans te bieden om asbest op korte termijn te saneren. Eigenaren van asbest daken kunnen tot 2028 gebruik maken van dit fonds.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

Wist u dat, het niet saneren van asbest daken veel gevolgen kan hebben in de toekomst? Verzekeraars gaan asbesthoudende daken namelijk uitsluiten bij de verzekering. Dit zorgt ervoor dat uw dak niet meer verzekerd is. Wanneer u in het bezit bent van een onverzekerd asbesthoudend dak krijgt u geen hypotheek meer. Dit is de reden dat het zeer belangrijk is om uw asbest daken op korte termijn te vervangen.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Qwinpro kan u helpen met het hele proces van de asbestsanering. Wij beginnen met het regelen van de sloopvergunning en het opstellen van het inventarisatie rapport. Daarna gaan we het asbest daadwerkelijk verwijderen. Wij doen dit op de meest eenvoudige en aantrekkelijke manier. Wanneer alle asbest is verwijderd plaatsen wij nieuwe panelen op uw daken. Bij deze panelen kunt u kiezen voor geïsoleerde of ongeïsoleerde panelen.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Wij voeren de asbestsanering graag bij u uit in Raalte. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar in onder andere Almelo, Deventer, Hardenberg, Heino, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Rijssen en Zwolle. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verwijderen van asbest of wilt u alvast informatie over dakpanelen? Neem contact met ons op voor advies over asbestverwijdering of een offerte op maat.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen