Asbestsanering Rijssen

Veel eigenaren van asbest daken weten niet wat ze allemaal moeten regelen voor het verwijderen van het asbest. Qwinpro helpt deze mensen met het verwijderen van het asbest. Wij regelen alles voor u! Met onze ruime ervaring weten wij precies wat wij moeten regelen, tegen welke problemen wij aan kunnen lopen en hoe wij met deze problemen moeten omgaan. Woont u in Rijssen en heeft u asbest daken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Regelgeving omtrent asbestsanering

Asbest is een kankerverwekkende stof en daarom schadelijk voor onze gezondheid. Nu het wettelijke verbod is opgeheven denken sommige mensen dat het niet meer nodig is om het asbest te verwijderen. Toch is het zeer belangrijk dat wij asbest blijven saneren.

Fonds

Nu het wettelijk verbod op asbest is opgeheven, heeft de Rijksoverheid in samenwerking met de provincies, gemeenten en banken een fonds opgezet. Met dit fonds worden leningen verstrekt aan eigenaren van asbest daken om het asbest te laten verwijderen. Hiermee hoopt men een stimulans te bieden om asbest op korte termijn te saneren. Het fonds is beschikbaar tot 2028.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

Het is verstandig om uw asbest dak op korte termijn te laten vervangen. Het wordt voor eigenaren van asbest daken namelijk steeds lastiger in de toekomst. Zo gaan de verzekeraars de asbest daken uitsluiten. Daardoor is het asbest dak onverzekerd en krijgt men geen hypotheek meer op asbest daken. Daarom is het van belang dat u snel uw asbest daken laat saneren.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Qwinpro biedt het totale plaatje. Wij zorgen dat alles geregeld wordt voor het saneren van uw dak. Wij beginnen eerst met het regelen van een sloopvergunning en stellen een inventarisatie rapport op. Als dit afgerond is beginnen we met het saneren van de asbest daken. Als laatste kunnen wij de daken weer voorzien van nieuwe panelen. Bij deze panelen kunt u kiezen voor geïsoleerde of ongeïsoleerde panelen.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Wij voeren de asbestsanering naast Rijssen ook uit in onder andere Almelo, Deventer, Hardenberg, Heino, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Raalte en Zwolle. Neem contact met ons op voor vragen of voor advies over de asbestverwijdering!

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen