Asbestsanering Zwolle

Het verwijderen van asbest is een grote klus. Voor veel eigenaren is het onduidelijk wat er allemaal geregeld moet worden. Dit is de reden dat Qwinpro alles uit handen neemt. Wij regelen het hele proces van de asbestsanering, van de sloopvergunning en de asbestrapportage tot de daadwerkelijke sanering en het opnieuw bekleden van het dak. Woont u in Zwolle en bent u in het bezit van asbest daken? Wij helpen u graag!

Regelgeving omtrent asbestsanering

Ook nu het wettelijke verbod op asbest is opgeheven blijft het van belang dat u asbest laat verwijderen. Asbest is namelijk een kankerverwekkende stof en daardoor dus zeer slecht voor de gezondheid van de mens.

Fonds

Afgelopen jaar is er een fonds opgericht door de Rijksoverheid in samenwerking met provincies, gemeenten en banken. Dit fonds zorgt ervoor dat leningen verstrekt kunnen worden aan eigenaren van asbest daken. Het fonds is opgericht om het saneren van asbest te stimuleren. Eigenaren van asbesthoudende daken kunnen tot 2028 gebruik maken van dit fonds.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Niet asbest saneren is onverzekerd zijn!

Voor eigenaren van een asbest dak wordt het in de toekomst een groot probleem. Verzekeraars gaan asbest daken namelijk uitsluiten. Hierdoor krijgen eigenaren van een onverzekerd asbest dak ook geen hypotheek. Het is daarom verstandig om op korte termijn uw asbest dak te laten verwijderen.

Qwinpro: Alles onder een dak!

Qwinpro regelt het hele proces van A tot Z. Wij zorgen dat er een sloopvergunning is en dat er een inventarisatie rapport wordt opgesteld. Als dit allemaal rond is, gaan we beginnen met het saneren van het asbest dak. We zorgen dat dit zo eenvoudig en soepel mogelijk verloopt. Wanneer al het asbest is verwijderd voorzien wij het dak van nieuwe panelen.

asbestsanering

Meer informatie over asbest verwijderen?

Naast de asbestsanering in Zwolle zijn wij ook beschikbaar in onder andere Almelo, Deventer, Hardenberg, Heino, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Raalte en Rijssen. Neem contact met ons op voor vragen of voor advies over de asbestverwijdering.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen