Over ons

Qwinpro staat voor Quality (kwaliteit) Wellness (welzijn), Innovative (innovatief) en Products (producten). Qwinpro is een onderneming om kwaliteitsoplossingen voor de agrarische- en industriƫle huisvesting te bieden.

Qwinpro wil graag meedenken in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de grote vraag naar duurzame en innovatieve bouwproducten heeft Qwinpro een unieke selectie gemaakt van bouwproducten die geschikt zijn voor de agrarische en industriƫle sector. U moet hierbij denken aan dakplaten, wandbeplating, isolatiemateriaal en innovatieve oplossingen voor vloeren gericht op bedrijfshallen en stallenbouw.

Qwinpro is uniek

Qwinpro is gespecialiseerd in hoogwaardige bouwproducten, waarbij de klant samen met ons advies de complete bouwkundige schil van zijn gebouw kan samenstellen. Door de combinatie van deze bouwproducten, met technisch zeer goede resultaten is Qwinpro een uniek bedrijf en heeft hiermee een belangrijke troef in handen.

Advies en ontzorging op toepassing van duurzame bouwproducten

Door de oprichting van Qwinpro heeft de ondernemer nu een betrouwbare en onafhankelijke partner die bouwbedrijven of ondernemers die willen (ver)bouwen van goed advies kunnen voorzien op gebied van duurzame innovatieve bouwproducten. Het maatschappelijk ondernemen wordt steeds belangrijker en dat is te merken aan de aanscherping van de regelgeving door de overheid. Een goed advies zorgt voor verduurzaming van uw stal of bedrijfspand.

Bij Qwinpro bent u aan het goede adres voor een aangename werkomgeving en waarde vermeerdering van uw stal of bedrijfspand.