Project Groenen

Binnen één week niet 1 maar 2 daken gerenoveerd in Luykgestel, wij als Qwinpro en vooral de klant zijn heel erg tevreden met dit resultaat. Door het snelle handelen van Qwinpro is er weer rust bij de fam. Groenen en in de stal.

Hevige hagelschade

In eind juni is Luyksgestel (Brabant) getroffen door een hevige hagelbui. Veel daken van stallen, schuren en huizen zijn compleet geperforeerd door de grote hagelstenen. Alle daken van de fam. Groenen waren door de hagel verwoest (ca. 4500 m2). De financiële schade was enorm. Via de website kwam dhr. Groenen bij ons concept “binnen 1 week een nieuw dak”. Met dit concept kunnen we in 1 week een stal voorzien van een nieuw dak: Eerst saneren we het oude dak, daarna leveren we de nieuwe platen op locatie en worden de platen gemonteerd. Dit hebben we echter overtroffen: binnen één week niet 1 maar 2 nieuwe daken gerenoveerd.

De werkzaamheden

De werkzaamheden voor het renoveren van de daken hebben we in 2 fasen opgesplitst: eerst zijn de daken van de melkveestallen vervangen, dit bestond uit een asbesthoudend dak en een asbest vrij dak. Eerst hebben we het asbest houdend dak gesaneerd en opnieuw gedekt met Cembrit golfplaten. Vervolgens hebben we het 2e asbestvrije dak gerenoveerd. In 5 werkdagen waren de daken weer dicht en was er weer rust in de stal.

Voldoende daglicht in de stal

Beide daken zijn gedekt met golfplaten, daarnaast hebben we ook polycarbonaat lichtplaten opgenomen in de stal. De allereerste wens van de fam. Groenen was Light Roof maar door de hoge tijdsdruk waren deze platen niet snel voorhanden.

Tevreden klant

Door het snelle handelen hebben we een zeer tevreden klant overgehouden aan dhr. Groenen, hij was heel erg te spreken over de samenwerking en snelle handelswijze van Qwinpro. In de nabije toekomst mogen we voor de Fam. Groenen nog 4 daken volledig renoveren.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor asbestsanering?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen