Project Hattem

Nieuwbouw dak met sandwichpanelen golf bij Project Hattem

Voor een project in Hattem hebben we een nieuw dak gemonteerd met golfpanelen van Kingspan. Vervolgens hebben we een ongelijkzijdige ventilatienok gemonteerd van lichtplaten. Om het geheel af te werken hebben we een naadloze aluminium dakgoot gemonteerd (op de foto’s is deze nog niet aangebracht).

Golf sandwichpanelen

De sandwichpanelen die bij dit dak gemonteerd zijn hebben aan de buitenkant een golf motief in de kleur antraciet met een XL forté coating.  Aan de onderkant van dit paneel zit wit gecoate aluminiumfolie (eco). De panelen zijn voorzien van een 40 mm isolatiekern (RC 2,40). Later dit jaar gaat onze vaste leverancier van sandwichpanelen ook golf sandwichpanelen produceren!

Ongelijkzijdige ventilatienok

Na de montage van de sandwichpanelen zijn we begonnen aan de ventilatie nok. Deze nok, voorzien van lichtplaten, geeft een grote hoeveelheid licht in de schuur en zorgt daarnaast voor een goede ventilatie.

Naadloze aluminium dakgoten

Om het geheel af te werken zijn er naadloze aluminium dakgoten gemonteerd. Deze dakgoten worden op de bouw gevormd en gemonteerd in 1 stuk! Het type goot is een bakgoot in de kleur antraciet (RAL7016). De dakgoot is rechtstreeks gemonteerd aan de sandwichpanelen.