Project Hattem

Nieuwbouw dak sandwichpanelen golf

Voor project Hattem hebben we een nieuw dak gemonteerd met golfpanelen van Kingspan. Vervolgens hebben we een ongelijkzijdige ventilatienok gemonteerd van lichtplaten. Om het geheel af te werken hebben we een naadloze aluminium dakgoot gemonteerd (op de fotos is deze nog niet aangebracht).

Golf sandwichpanelen

De sandwichpanelen die bij dit dak gemonteerd zijn hebben aan de buitenkant een golf motief in de kleur antraciet met een XL forté coating.  Aan de onderkant van dit paneel zit wit gecoate aluminiumfolie (eco). De panelen zijn voorzien van een 40mm isolatiekern (RC 2,40). Later dit jaar gaat onze vaste leverancier van sandwichpanelen ook golf sandwichpanelen produceren!

Ongelijkzijdige ventilatienok

Na de montage van de sandwichpanelen zijn we begonnen aan de ventilatie nok. Deze nok voorzien van lichtplaten geeft grote hoeveelheid licht in de schuur en zorgt daarnaast voor een goede ventilatie.

Naadloze aluminium dakgoten

Om het geheel af te werken zijn er naadloze aluminium dakgoten gemonteerd. Deze dakgoten worden op de bouw gevormd en gemonteerd in 1 stuk! Het type goot is een bakgoot in de kleur antraciet (RAL7016). De dakgoot is rechtstreeks gemonteerd aan de sandwichpanelen.

X
Qwinpro is van 7 tot en met 15 augustus wegens vakantie gesloten.
En in de weken 29 tot en met 34 zijn we ook op zaterdag gesloten.