Project Veendam

In Veendam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Bij dit project hebben we de volgende materialen gemonteerd: gordingen, sandwichpanelen, ondernokken, isolatiebeschermers, bovennokken en windveren.

Het verouderde dak gedemonteerd

De asbestvrije golfplaten waren gescheurd en nodig aan vervanging toe! Deze platen hebben we verwijderd en afgevoerd. Vervolgens hebben we de bestaande houten gordingen en windverbanden verwijderd.

Montage sandwichpanelen dak

Als eerst hebben we nieuwe gordingen gemonteerd deze gordingen met een grotere hoogte zorgen voor extra stevigheid. Op het nieuwe balkhout zijn Rex Dak 4 geïsoleerde dakpanelen gemonteerd. Deze sandwichpanelen zijn geleverd met een kerndikte van 40mm PIR isolatie. Het dak is aan de binnenzijde afgewerkt met ondernokken. Aan de kopse kant van de sandwichpanelen zijn isolatiebeschermers toegepast. Met deze profielen, in de vorm van de dakplaat, is de isolatie niet meer zichtbaar. Dit werkt het geheel mooi af en het voorkomt dat vogels en ongedierte bij de PIR-isolatie kunnen. Boven op de sandwichpanelen is een bovennok gemonteerd in de zelfde kleur als de sandwichpanelen. Om het geheel af te werken zijn er windveren gemonteerd, volledig op maat gemaakt voor een strakke afwerking!

Met deze complete dakrenovatie, kan dit dak er weer jaren tegen!

Met Qwinpro, alles onder één dak!

Wilt u een vrijblijvende offerte voor dakrenovatie?

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen