Referenties

 1. Project Blankena

  Project Blankena

  Qwinpro dak- en wandpanelen heeft bij project Blankena de klant volledig ontzorgt. Qwinpro heeft dit project uitgevoerd volgends het stappen plan. Ook is de subsidie aanvraag geregeld voor de klant!

  Meer info
 2. Project Bankersen

  Project Bankersen

  Qwinpro dak- en wandpanelen heeft voor project Bankersen de daken van de schuren voorzien van golfplaten, en daarnaast aan de topgevel damwand gemonteerd.

  Meer info
 3. Project Bruggeman

  Project Bruggeman

  Het pand van de fam. Bruggeman was een voormalig pand van een schoonmaakbedrijf. Het dak van dit pand was gedekt met asbestvrije golfplaten. De fam. Bruggeman wil dit pand gaan gebruiken voor zakelijke en privé doeleinden. Doordat het dan niet geïsoleerd was lopen de stookkosten finaal uit de hand.

  Meer info
 4. Project Klarenbeek

  Project Klarenbeek

  Qwinpro heeft voor project klarenbeek sandwichpanelen rex dax 4 geleverd en gemonteerd. Deze panelen zijn in 1 dag gelegd.

  Meer info
 5. Nevenzel Den Ham

  Nevenzel Den Ham

  Het project betreft een voormalig rundveebedrijf. Van de rundveestal, wagenberging en een opslagschuur waren de daken gedekt met asbesthoudende golfplaten. Qwinpro heeft voor het project een totaal oplossing geboden. Onder het motto alles onder 1 dak. Asbest eraf, nieuw dak erop. De daken zijn afgewerkt met het nodige Zetwerk en windveren.

  Meer info