Asbestdak eraf REX dak erop!

Door het verspreiden van de flyer zijn wij in contact gekomen met de familie Grolleman. Hun hadden aan de herxen 73 te Wijhe enkele schuren met asbesthoudende daken. De wens was om hiervoor een geïsoleerd dak terug te krijgen. Qwinpro is dealer van rex panels en heeft een uitgebreid programma sandwichpanelen tot zijn beschikking dus de vraag van dhr. Grolleman kwam volledig overeen met ons aanbod sandwichpanelen.


Één partij die alles regelt

De wens van de familie Grolleman was om alles bij één partij neer te leggen. Daarom paste Qwinpro goed bij de wensen “alles onder één dak”. Na overleg stonden de neuzen al vrij snel de zelfde kant op en is het project in gang gezet.


Info over saneren? Neem contact met ons op!
0546 – 898 298

De bouw

De asbestinventarisatie, sloopvergunning en de subsidie aanvraag voor zonnepanelen waren snel geregeld. Achteraf bleek jammer genoeg dat het potje voor de subsidie voor de zonnepanelen leeg was maar de werkzaamheden zijn ondanks dat toch ingepland en doorgegaan. Binnen 3 dagen waren de daken weer dicht, het dak is gedicht met sandwichpanelen met een stalen onderplaat. De dikte van de panelen is gekozen zodat een r waarde van >3 m2.W/k werd verkregen. Het type paneel is rex dak 3 60mm, voorzien van een polyester coating in ral 7016.

Bekijk de foto’s van het eindresultaat hieronder