Nevenzel Den Ham

Het project betreft een voormalig rundveebedrijf. Van de rundveestal, wagenberging en een opslagschuur waren de daken gedekt met asbesthoudende golfplaten. Qwinpro heeft voor het project een totaal oplossing geboden. Onder het motto alles onder 1 dak. Asbest eraf, nieuw dak erop. De daken zijn afgewerkt met het nodige Zetwerk en windveren.

De opdrachtgever zocht naar een totaal  oplossing met de nodige advisering. Daarnaast had hij een aantal specifieke wensen met een aantal randvoorwaarden.

Zo zijn alle daken voorzien van geïsoleerde panelen waarvan de opbergschuur achter de woning is uitgevoerd met geïsoleerde panelen met een golfplaten profilering. De overige schuren zijn voorzien van REX DAK 4 Eco panelen, 20 mm. Alle panelen zijn uitgevoerd in een zwarte toplaag dat overeenstemde met de bestaande situatie.


Meer informatie? Neem contact met ons op!
0546 – 898 298


Qwinpro dak- en wandpanelen heeft het complete project aangenomen en hiermee de klant ontzorgd. De inventarisatie, sloopmelding, sanering en montage zijn door Qwinpro verzorgd.

Het saneren is uitgevoerd vanuit een werkbak  waarin de medewerkers zijn aangelijnd. Voorafgaand aan de montage zijn de nodige veiligheidsvoorzieningen getroffen. Zo wordt er alleen gewerkt zodra de veiligheidsnetten en de dakrand montage is gemonteerd. De panelen zijn gelegd met een torenkraan met een zuignap.

De planning liep voorspoedig. Het dak is in twee dagen gesaneerd. 1 dag ruimte voor bouwkundige aanpassingen en twee dagen om het dak dicht te leggen. Wel is nadien het nodige Z-werk nog gemonteerd.

Al met al een mooi dak passend bij de bestaande situatie.