Nieuwbouw bedrijfspand

Qwinpro.nl monteert dak- en gevelbeplating bij een nieuwbouw bedrijfspand. Door onze ruime ervaring op het gebied van dak- en gevelbeplating leveren wij voor elk pand een passende oplossing.

Montage beplating

De beplating die wij monteren op daken en aan gevels kan zowel geïsoleerd als niet-geïsoleerd zijn. Qwinpro monteerd altijd volgens de voorschriften van de leverancier. Hierbij heb je altijd garantie van een goed geplaatste panelen. Bij de keuze van de dak- en wandbeplating is het belangrijk om in beeld te hebben wat het doel van jouw pand is:

  • Moet het geïsoleerd zijn? Zo ja, welke Rc-Waarde wil je minimaal bereiken?
  • Welke uitstraling moet het pand hebben?
  • Zijn er regels waar er rekening mee gehouden moet worden? Denk aan voorschriften bij huur of bestemmingsplan bij de gemeente.

Wij helpen je uiteraard met bovenstaande vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte met advies.

Dak- en wandbeplating

Als inzichtelijk is aan welke voorwaarden moet worden voldaan bij nieuwbouw, kom je voor de keuze van de nieuwe gevel- en/of dakbeplating te staan. Hiervoor kun je bij Qwinpro terecht. Wij werken met een stappenplan bij nieuwbouw projecten waarbij je zo veel mogelijk ontzorgt wordt bij de afwerking van uw pand. Denk hierbij aan de werkvoorbereiding, montage, afwerking en oplevering van het project. In de werkvoorbereiding nemen we de keuzes met je door voor welke panelen jij het beste kunt kiezen.

Sandwichpanelen voor nieuwbouw bedrijfspand
Kiezen voor sandwichpanelen? Dan kies je voor geïsoleerde panelen. Een sandwichpaneel is een bouwmateriaal dat bestaat uit drie verschillende lagen: een binnen- en buitenplaat met daartussen een kern van PIR schuim, die voor de isolerende waarde zorgt. Sandwichpanelen zijn licht van gewicht en ze zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij het behalen van grote overspanningen en daarbij gewicht te besparen.

Sandwichpanelen worden in de bouw gebruikt voor het bekleden van zowel gevels als daken. De kern bestaat meestal uit thermisch isolerend materiaal, waardoor de  sandwichpanelen energiebesparend zijn en bovendien zorgen voor een optimaal leefcomfort.

Bekijk sandwichpanelen

Damwand (profielplaten) voor nieuwbouw bedrijfspand
Hoeft het dak of de wand niet geïsoleerd te worden? Dan zijn profielplaten of damwandplaten een voordelige en fraaie oplossing. De profielplaten zijn in de meeste gevallen gemaakt van staal. Deze dunne beplating is geschikt voor het snel bouwen van loodsen, werk- en opslagruimten. Dit is een veel voorkomend bouwmateriaal welke vaak terug te vinden is op industrieterreinen. In een korte tijd bekleed je gebouwen met een duurzame gevel- en dakafwerking. Deze stalen platen zijn licht van gewicht en bevatten een duurzame coating ter bescherming van invloeden van buitenaf, zoals corrosie door vocht. Let op! Bij het gebruik van damwand profielplaten moet er gezorgd worden voor voldoende ventilatie i.v.m. condensvorming.

Bekijk damwand (profielplaten)

Het proces

Qwinpro helpt je met het uitzoeken van de juiste beplating en de bijbehorende montagetekening. Wij zorgen dat de beplating volgens planning geleverd wordt. Vervolgens monteren onze medewerkers volgens de richtlijnen van de leverancier.  Qwinpro denkt graag met je mee: wij hebben echt “alles onder één dak!”

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen