Nieuwbouw Loods

Qwinpro is uw adres voor montage van dak- en wandbeplating bij nieuwbouw van uw loods of schuur. Door onze ruime ervaring op het gebied van dak- en wandbeplating hebben wij voor elke pand een passende oplossing.

Montage beplating

De beplating die wij monteren kan zowel geïsoleerd als niet-geïsoleerd zijn. Montage wordt altijd gedaan volgens de voorschriften van de leverancier. Bij de keuze van de dak- en wandbeplating is het belangrijk om in beeld te hebben wat het doel van uw pand is:

  • Moet het geïsoleerd zijn? Zo ja, welke Rc-Waarde wilt u minimaal bereiken?
  • Welke uitstraling moet het pand hebben?
  • Zijn er regels waar u rekening mee moet houden in uw gemeente? Denk daarbij aan het bestemmingsplan.

Wij u helpen u graag met bovenstaande vragen. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Dak- en wandbeplating

Als inzichtelijk is aan welke voorwaarden moet worden voldaan komt u voor de keuze te staan welke nieuwe beplating u wilt gebruiken:

Sandwichpanelen

Kiest u voor sandwichpanelen, dan kiest u voor geïsoleerde panelen. Een sandwichpaneel is een bouwmateriaal dat bestaat uit drie lagen: een binnen- en buitenplaat met daartussen een kern van PIR schuim, deze zorgt voor de isolerende waarde. Sandwichpanelen zijn licht van gewicht en ze zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij het behalen van grote overspanningen en daarbij gewicht te besparen.

Sandwichpanelen worden in de bouw gebruikt voor het bekleden van zowel gevels als daken. De kern bestaat meestal uit thermisch isolerend materiaal, waardoor de  sandwichpanelen energiebesparend zijn en zorgen voor optimaal leefcomfort.

Sandwichpanelen zijn snel te monteren, leverbaar in diverse RAL-kleuren en hebben verschillende profielen waaruit u kunt kiezen.

Bekijk sandwichpanelen

Damwand (profielplaten)
Hoeft het dak of de wand niet geïsoleerd te zijn? Dan zijn profielplaten of damwandplaten een voordelige en mooie oplossing. De profielplaten zijn in de meeste gevallen gemaakt van staal. Deze dunne beplating is geschikt voor het snel bouwen van loodsen, werk- en opslagruimtes. Damwandplaten ziet u vaak terug op industrieterreinen, waar in korte tijd een duurzaam gebouw moet komen te staan. Deze stalen platen zijn dan ook licht van gewicht en bevatten een duurzame coating ter bescherming van invloeden van buitenaf, zoals corrosie door vocht. Let op! Bij het gebruik van damwand profielplaten moet u zorgen voor voldoende ventilatie i.v.m. condensvorming.

Bekijk damwand (profielplaten)

Het proces

Qwinpro helpt en adviseert u met het uitzoeken van de juiste beplating en de bijbehorend bouwtekening. Daarna zorgen wij dat de beplating volgends planning geleverd en gemonteerd worden. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van de leverancier.  Op deze manier loopt uw bouw geen vertraging op en heeft u garantie op een juiste montage. Qwinpro denkt graag met u mee: wij hebben “alles onder één dak!”

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen