Renovatie bedrijfspand

Is het dak of de gevel van uw bedrijfspand aan vervanging toe? Qwinpro is specialist op het gebied van renovatie van daken en gevels van bedrijfspanden. Hierbij creëren  wij meerwaarde bij het renoveren of restylen van bedrijfspanden en kantoren door het te isoleren. En natuurlijk het een mooier en moderner aangezicht te geven.

Renovatie dak

In de meeste gevallen renoveren wij daken die asbest bevatten, lekkage hebben of niet geïsoleerd zijn. In ruim 80% van de gevallen passen wij sandwichpanelen toe:

  • Het dak is in no time weer dicht.
  • Door de hoge isolatiewaarde is het bedrijfspand toekomstbestendig.
  • Verkrijgbaar in diverse RAL-Kleuren.
  • In verschillende isolatie waardes verkrijgbaar.

Naast sandwichpanelen passen wij ook golfplaten en profielplaten toe bij de renovatie van bedrijfspanden. Deze beplating wordt voornamelijk toepast als er al isolatie aanwezig is. Ten opzichte van sandwichpanelen is dit qua prijs een interessante optie.

Meer informatie over onze dakbeplating?

We hebben een handig overzicht gemaakt met de meest gebruikte dakplaten die bij een renovatie toegepast worden.

Bekijk opties voor een nieuw dak!

Renovatie gevel

Gevelrenovatie wordt meestal toegepast als de beplating verouderd is of omdat het pand beter geïsoleerd dient te worden. Er zijn vele opties voor nieuwe beplating voor gevelrenovatie. Zowel bij dakrenovatie als bij gevelrenovatie worden veelal sandwichpanelen gebruikt. Andere soorten gevelplaten zijn damwand profielplaten of potdeksel profielplaten.

Sandwichpanelen
Sandwichpanelen zijn uitermate geschikt voor bekleding van de wand, u kiest hierbij voor een modern product met een strakke afwerking. Gevelpanelen bevatten aan de buiten- en binnenkant een staalplaat met daar tussenin pir-isolatie of steenwol. Om snel uw gevel geïsoleerd te hebben en uw bedrijfspand weer in gebruik te hebben is het grootste voordeel van sandwichpanelen. Daarnaast zijn sandwichpanelen verkrijgbaar in verschillende diktes, profielen en kleuren.

Damwand profielplaten
Damwand profielplaten worden veelal gebruikt voor een snelle restyle van uw bedrijfspand. Profielplaten zijn verkrijgbaar in verschillende profielen zoals rabat, Rex wand profiel. Leverbaar in verschillende RAL kleuren. In sommige gevallen kunnen nieuwe damwand profielplaten over de oude beplating worden gemonteerd. Dit zorgt voor een voordelige renovatie doordat er geen oude platen afgevoerd hoeven te worden.

Potdeksel profielplaten
Potdeksel profielplaten hebben een potdeksel uitstraling die u normaal gesproken ziet bij houten potdekselwerk waarbij de houten planken over elkaar heen worden vastgezet. Met de potdeksel profielplaten heeft u uw bedrijfsgebouw snel gerestyled! Potdeksel profielplaten zijn verkrijgbaar in verschillende coatings en kleuren. Waaronder ook met een houtnerf structuur.

Meer informatie over onze gevelbeplating?

We hebben een handig overzicht gemaakt met de meeste gebruikte gevelplaten tijdens renovatie.

Bekijk opties voor een nieuwe gevel!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen