Renovatie: uw gebouw als nieuw in 5 stappen!

Heeft u een stal of schuur die voorzien is van verouderde beplating? Qwinpro renoveert uw dak en/of gevel! De demontage van uw oude dak- of gevelplaten wordt zorgvuldig uitgevoerd. Nieuwe beplating wordt samen met ons uitgezocht en gemonteerd op het dak of aan de gevel. In sommige gevallen kan het zelfs zijn dat nieuwe beplating gemonteerd kan worden over de bestaande beplating.

1. Werkvoorbereiding

Wij komen bij u aan om de daken en of gevels op te meten. Doordat wij de maten exact meten, kunnen wij voor u een passende offerte maken zonder verrassingen achteraf!

Meer informatie

2. Demontage beplating

Hoelang het demonteren van de oude beplating duurt hangt af van de hoeveelheid.  Maar de meeste beplating is door ons te demonteren in 1 dag.

Meer informatie

3. Montage

Nadat de oude beplating is gedemonteerd kunnen we beginnen met de wederopbouw. Dit kunnen we meestal ook in 1 dag realiseren!

Meer informatie

4. Afwerking

Nadat de dakbeplating en/of gevelbeplating gemonteerd is, is uw pand, loods of schuur al weer waterdicht. Hierna volgt de montage van zetwerk en dakgoten. Deze worden eerst ingemeten en vaak de dag erna gemonteerd

Meer informatie

5. Oplevering

Wanneer we het project nogmaals hebben gecontroleerd en alles naar wens is wordt het project opgeleverd!

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik op onderstaande button!

Offerte aanvragen