Werkvoorbereiding

Een goede werkvoorbereiding is het halve werk. Qwinpro brengt voor een opdracht alles zo goed mogelijk in kaart. Wij doen ons uiterste best hiermee verassingen te voorkomen. Onderdelen van werkvoorbereiding door Qwinpro zijn onder andere:

  • Object inmeten en/of een bouwtechnische tekening maken.
  • De materialen bestellen zoals uitgetekend.
  • De levertijden van de bestelde materialen bewaken.

Stal of schuur inmeten

Bij een renovatie is het van groot belang om het object goed in te meten, het is natuurlijk niet altijd gezegd dat het gebouw precies is gemaakt zoals het op de bestaande tekening staat. Wij meten het gebouw in en maken hier vervolgens een tekening van om een prijs te kunnen berekenen voor de renovatie of asbestsanering.

Bouwtechnische tekening
Wanneer de offerte akkoord is wordt de tekening uitgewerkt in Autocad. Zo weet u hoe het gebouw er na de renovatie uit zal komen te zien en de monteur hoe het gemaakt moet worden.

Materialen bestellen

Zodra de tekening akkoord is bevonden kunnen we van hieruit bepalen welke materialen er besteld moeten worden en hoeveel hiervan besteld moet worden. Wij hebben duidelijke afspraken met onze leveranciers over de levertijden dus de planning kan vaak al voor het bestellen gemaakt worden.

Levertijden bewaken

Wij zitten kort op openstaande bestellingen, hierdoor komen de materialen nooit onverwachts te laat. Mocht er zich toch een probleem voordoen bij een leverancier kunnen we de planning ruim van te voren hierop op aanpassen.